HARTVIG NISSEN vg. skole dag 2.

Hei igjen!

Fredag 23.8.19 var det klart for gruppe to fra samme skole. I dag stilte værgudene opp med sol og opphold. Flere lokaler ble benyttet da det var noen flere elever og grupper som skulle aktiveres.
Igjen går det hele som planlagt. Logistikk ifht. oppmøte, mat, fordeling av grupper, og opplegg for øvrig er godt innarbeidet. Tilbakemeldingene er igjen meget gode både fra elever og ansatte fra skolen. Det samme kan vi gi tilbake fra «gjengen» i TeamKraft. Smil, latter, glede, noe alvor, konstruktive samtaler osv.osv kan trekkes frem. At dagene her på Mysen har noe for seg er ikke vi i tvil om. Noe riktig gjør vi. Nå er andre skoler fra hovedstaden på veg inn i Indre, og vi er klare.

Lokaliteter og området på Høytorp har vi trukket frem ved flere anledninger. Et utall av muligheter finnes og det er plass til mange. Under dagen kom vi også i kontakt med pensjonister fra Veterinærhøyskolen. Omvisning i regi av fortets venner og lunsj på befalsmessa stod bl.a på menyen. Noen av pensjonistene kom vi i kontakt med og samtalene omkring, læring, samfunnsutvikling, matvaner, bruk av tekniske duppeditter osv.osv. gikk unna.

Vi takker nok engang for flotte dager med elever og ansatte fra HARTVIG NISSEN vg. skole i Oslo. Til Restaurant fortet for god mat og service igjen. Øivind Dahl som står for trygg transport til og fra Oslo og for lokaliteter som vi benytter når samlingene gjennomføres. Lykke til videre sier vi til hverandre!!!

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP med Mennesket i fokus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s