TeamKraft gratulerer Crossfit Sagene med vel gjennomført

Under årets NAVY RACE i Horten var Crossfit Sagene representert med 9 deltagere. 2 av jentene er fra Mysen. Karianne Strangstad og vår egen Marthe kjempet seg gjennom den ca 8,5, km lange løypa som også var «ispedd» ca 30 hindre. Totalt var det ca 1300 som stilte til start. Et flott arrangement med mange artige øvelser.

Billedkollasjen viser hele gjengen fra Crossfit Sagene samlet før start. At himmelen til tider åpnet seg gjorde ikke så mye, bløte ble alle utøvere uansett vær. Løfte, bære, hoppe, svømme, klatre krever sitt i tillegg til nevnte distanse. Vi gratulerer alle sammen med vel gjennomført. Nye muligheter neste år folkens!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s