TeamKraft er i gang

Hei
Da er de fleste så smått i gang igjen etter ferien og vi håper at dere har hatt en god sommer.

Vi i TeamKraft er også i gang etter ferieavvikling og ser frem til nok en spennende høst. Denne billedkollasjen kan nok virke noe rotete, men vi velger å legge den ut for å vise litt av mangfoldet som vi både jobber med og kan levere. I fjor på samme tid ventet vi på hotellåpningen, nå har Scandic Brennemoen snart 1 års jubileum og vi i TeamKraft takker stedet med Marit Bjørnland i spissen for det gode samarbeidet som vi har fått. Nye og spennende grupper besøker regionen og flere kommer. Et etterlengtet hotell er endelig på plass.
Det som også er gledelig er gruppene som kommer igjen. Vi var på Skjellfoss Psykiatriske senter i Hobøl før ferien. Staben er utvidet og Adferdsfargene stod nok engang på agendaen. I september er det videreføring av det hele med både teori og ikke minst praktiske øvelser. Det gode samarbeidet med senteret startet i 2015.
Videregående skoleklasser fra Oslo besøker oss på det niende året. Samarbeidet med elever og lærere har vært givende, spennende og litt utfordrende. At TeamKraft har noe å gi viser tilbakemeldingene som foreligger år etter år.

Å jobbe med samarbeidstrening, respektere hverandre, se forskjellighetene i oss mennesker blir IKKE mindre viktig fremover. TeamKraft holder på sitt og har fortsatt tro på at Hippokrates også kalt legekunstens far (460 f.kr-377 f.kr) teori , nå omformet til Adferdsfargene fungerer. Flere og flere har både lest og hørt om boka til svenske Thomas Eriksson. Tittelen Omgitt av idioter fanger tydeligvis interesse, men dette er absolutt ikke noe nytt. Med praktiske øvelser i tillegg til nevnte teori får mange en liten aha opplevelse både ifht. seg selv og de en har rundt seg. Men igjen utlærte blir vi aldri, noe hver og èn av oss har nok av eksempler på gjennom det daglige, på hjemmearenaen, på jobb, eller på fritidsarenaen. Oppfølging og repetisjon er stikkord å ta med seg når det gode samarbeidet og teamet skal bygges og ikke minst fungere. HER har mange av oss mye å hente.

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP-med Mennesket i fokus!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s