MESTERNES MESTER FOR LAG

Siste blogg før vi går inn i ferie er fra vårt samarbeide med Dag Erik Pedersen og MESTERNES MESTER FOR LAG.

Først i Bøkeskogen i Larvik og nå på onsdag ved Scandic Laholmen i Strømstad. Aker ansatte har fått utfolde seg og ikke minst testet «råskapen» underveis. I Bøkeskogen var det ikke så mange, men på Laholmen telte det nær 200.
Jerngrepet og 90 graderen er kjent for alle de som sitter benket foran tv-skjermen når Dag Erik leder vår idrettstjerner gjennom flere harde og utfordrende øvelser. Det er lett å sitte hjemme i «go-stolen» å se på, men å teste noen av øvelsene selv blir selvfølgelig noe annet.

Billedkollasjen viser noen av utøverne underveis. I Bøkeskogen var vår alpinstjerne Kjetil Andrè Aamodt èn av flere som fikk syre i beina. På Laholmen satt èn av utøverne i over 30 minutter. Test selv folkens, DET er helt rått!!! Kjell Erik var også «hyret inn» som speaker og organisator. HAN er rett ut sagt PROFF på dette feltet. Det er mye som skal være på plass, og det er mye som må gjøres både før, under og etter ett slikt opplegg. Noen utfordringer fikk vi, noe vi jo også er vant til fra tidligere virke og yrker. Etter gode samtaler og evalueringer satser vi på flere samlinger med Dag Erik, Kjell Erik og de andre som er med. Et morsomt og spennende konsept som kan «kjøres for mange»

Vi vil takke flere for velvillighet og godt samarbeide utover de nevnte. Servicen som ble gitt på Scandic Laholmen står til innertier. Fra resepsjonister til lyd tekniker til vaktmestere. Teknisk etat i Strømstad som vi også måtte «gå en runde med». Løsningsorienterte mennesker får til mye. Det fikk vi et godt bevis på her.

Med dette vil vi i TeamKraft få ønske alle en RIKTIG GOD SOMMER. Ta vare på dere selv og ta vare på hverandre.

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP med Mennesket i fokus.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s