Flere lag på Scandic Brennemoen

Hei!

Det har vært rimelig hektisk for oss i TeamKraft den siste tiden. Flere og flere ser at Indre Østfold har mye å by på og vårt samarbeide med Scandic Brennemoen er meget godt i gang. Med Betonmast valgte vi å legge aktivitetene inn. Lærere fra Glemmen Videregående Skole ble kjent med skogsområdene rett utenfor. Kort innføring ifht. Adferdsfargene og ut i praktiske øvelser treffer. Engasjementet er stort og tilbakemeldingene som kommer viser at nær sagt alle er meget fornøyd.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s