Et godt samarbeide med SKJELLFOSS PSYKIATRISKE SENTER i Hobøl

På SKJELLFOSS PSYKIATRISKE SENTER i Hobøl har vi etter hvert blitt godt kjent. Siden 2015 har vi hatt flere samlinger med de ansatte og nå er vi i gang igjen. Både innføring og repetisjon av Adferdsfargene har stått på menyen de dagene vi har vært på senteret. Staben på Skjellfoss er utvidet. Til høsten kommer samtlige ansatte til Mysen og Høytorp Fort for å videreføre det som vi i TeamKraft har valgt å kalle fra JEG til VI.

Også her er engasjementet stort. Det er mange og gode samtaler underveis. Gode innspill og tips tar vi imot med ydmykhet og takk. Når det gjelder teorien til «gamle Hippokrates» (f.460-d.377 f.kr.) er det èn ting som er helt sikkert, her lærer vi noe nytt hele tiden. Igjen folkens, svenske Thomas Eriksson med boken «Omgitt av idioter.hvordan forstå dem det ikke går an å forstå» var (som tidligere nevnt) IKKE først ute. Vi snakker om lærdom som strekker seg tusenvis av år tilbake.
Billedkollasjen viser leder Jon Egil Levnang som står for en kort velkommen før vi setter i gang. Ca 80 ansatte har nå tatt «indikatoren». Inge tegner og forteller med Marthe som en god medhjelper.
Vi ser frem til høstens samlinger og videreføring av TeamKraftmodellen. Fra teori til praksis, fra ord til handling fungerer. DET har vi mange og gode bevis på.

Skjellfoss Psykiatriske Senter, Sammen om helse med hjertet. kan følges både på facebook, instagram og skjellfoss.no Vi gleder oss til fortsettelsen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s