DET ER MITT VALG-12 års samarbeide.

DET ER MITT VALG og 12 års samarbeide med Trøgstad Lions ligger bak oss. Hvert år har alle elevene ved Trøgstad U. skole besøkt oss i TeamKraft. Når klatretårnet sto oppe, var nok det «høydaren» for mange, men å skape engasjement klarer vi også uten det.
Konseptet DET ER MITT VALG, ispedd vår lære og erfaring fra «gamle yrker» har IKKE gått ut på dato. Tar vi med litt omkring sosiale medier, når er DU i seng om kvelden (natta), hvor mange snapper sendes ila. døgnet osv.osv kommer det frem mye interessant. Vi lytter til dem og de lytter til oss. Sammen har vi mye å lære av hverandre.

Nå går vi inn i ny storkommune om få måneder. Hva som skjer etter det blir spennende å se, men vi håper at vårt samarbeide med Lions vil fortsette. Å jobbe forebyggende vil aldri gå ut på dato, og behovet blir IKKE MINDRE.
Vi vil så langt få takke TRØGSTAD LIONS for jobben som de gjør og for samarbeidet som vi har hatt med foreningen gjennom disse 12 årene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s