TeamKraft og nye grupper

Hei!

Da var det på tide å gi «litt lyd» fra seg igjen. TeamKraft holder det gående og har gjennom april hatt grupper og spennende møter med flere. Noen skriver vi om, andre ikke.

Scandic Brennemoen har fått en pangstart, noe vi har omtalt ved flere anledninger. Rundt hotellet foregår det mye og med god overnatting, mat og service når vi enda flere og interessante kunder. Mange av disse henvendelse ville tidligere ikke kommet, nettopp på grunn av overnattingskapasiteten som har vært et manko i «indre» over lang tid.

Bloggen som er lagt ut i dag er riktignok fra Slettevold Gård. Medlemmer fra Visit Indre Østfold var på besøk tidligere denne mnd. Grete Flæsen Elgetun innledet før Ellen Byng Strøm (Eidsberg kommune) og Else Marie Guldahl (Visit Østfold) fortalte om pågående og spennende prosjekter på begge sider av grensen.

Deretter fikk vi i TeamKraft presentere Adferdsfargene og bøkene til svenske Thomas Eriksson. Indikator ble tatt og igjen ser vi interessen rundt konseptet. Representanter fra bl.a MS Brekke, Folkenborg Museum ,Askim Bærpresseri, Bamsrudlåven var med.

Flere og interessante prosjekter er på gang. At ting tar tid og at vi må ha utholdenhet vet vi MYE om. Fortsettelsen ser vi frem til.

MESTRING- GLEDE – FELLESKAP med Mennesket i fokus

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s