Igang utenfor Scandic Brennemoen

God fredag!

Halden kommune ble de første som fikk være med på samarbeidsøvelser rett utenfor Scandic Brennemoen i regi av TeamKraft.

Forespørsler etter «et avbrekk» i fm. kurs og konferanser dukker stadig opp, og da må vi være på plass. Gjennom høst og vinter mnd. har vi fått testet ut møterommene, men å komme seg ut, få frisk luft, ispedd litt «Alvorlig moro» gjør sitt.

Vi har flere plasser som kan benyttes til vårt formål nær sagt rett utenfor hotellet. I går var det som nevnt en avdeling fra Halden med fagfolk innen fysioterapi, ergoterapi, sykepleiere, kreftkoordinatorer, demenskoordinatorer mm som hadde bedt om et opplegg med oss. Ca 2 timer var satt av og vi skulle ha fokus på bl.a kommunikasjon, arbeidsglede og felleskap.

Etter en kort innledning omkring TeamKraft og Adferdsfargene bar det ut til en liten konkurranse og diverse øvelser. Det må igjen nevnes at Thomas Eriksson har truffet med tittelen «Omgitt av idioter-hvordan forstå dem det ikke går an å forstå». Denne er det nå flere som både har lest og hørt om og interessen rundt Adferdsfargene (som vi kaller det) er i ferd med å spre seg. Når du får vist hva teorien handler om gjennom våre praktiske øvelser er både praten, latteren, og «alvoret» i gang. Dette fungerer.

Billedkollasjen viser: Gruppene rett utenfor Scandic Brennemoen. Den «grønne løper» var lagt ut før vi beveget oss inn i skogsområdene rett nedenfor hotellet. Her hadde vi lagt opp til en liten samarbeidsbane i spennende omgivelser. Konkurransen var i gang og ALLE ga av seg selv, nær sagt som alltid. Etter ca. halvannen time ute i det fri, var det tilbake til møterommet hvor vi hadde en gjennomgang med kåring av beste lag og en evaluering omkring Adferdsfargene. Per avsluttet med «Kollegaen min» og høstet igjen applaus for den.

Nok engang får TeamKraft veldig gode tilbakemeldinger på det som leveres. Scandic Brennemoen fikk også samme tilbakemeldinger både på fasiliteter, mat og service. Her snakker vi VINN & VINN. I dag har nye potensielle kunder vært på befaring. At vi har noe å tilby til mange er vi ikke det minste i tvil om.

Denne «tikket inn» idag.

Tusen takk for et supert opplegg i går! Jeg hadde det veldig moro og det tror jeg også alle de andre hadde. Selv om vi bare hadde et par timer med dere, så var det 2 viktige timer. Jeg tror det har gitt alle noe å tenke på og vi har fått en god fellesopplevelse. Så dette opplegget sammen med resten av programmet vårt disse to fagdagene, har vært «gull» for fellesskapet og medarbeiderskapet, og jeg er ganske sikker på at vi har blitt en mer sammensveiset gjeng. Det lover godt for framtidaJ

Ann Sofie Th. Næss, Avd. leder aktivitet og mestring, enhet Helsehus, Halden kommune

Det handler om Mestring-Glede og Felleskap hvor Mennesket er i fokus folkens!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s