LBU AS og TeamKraft på Scandic Brennemoen

Hei!

Nok engang sier vi, endelig hotell på plass i bygda. En arena som vi i TeamKraft vet at vi vil få mye glede av og vi er så smått i gang.

LBU AS i Trøgstad så dagens lys i februar 2007. Grunder OLE MARIUS LUNDBLAD startet opp og han er fortsatt daglig leder i firmaet. I dag teller de ca 30 ansatte. For noe tid tilbake fikk vi en hyggelig mail fra firmaets alltid blide Britt Martiniussen hvor forespørselen var om vi ikke kunne gjennomføre en kursdag hvor TeamKraftmodellen med Adferdsfargene skulle stå i fokus.
Firmaet har mange polske arbeidere og i den anledning fikk vi en ny utfordring. Utfordringer er vi i TeamKraft vant til og siste lørdag i januar ble «spikret» for samling

Møterom på SCANDiC BRENNEMOEN ble bestilt fra formiddagen. Kl 1100 var samtlige på plass og teorien med Adferdsfargene ble presentert. Det hele ble gjennomført med tolk og spørsmålene ifht. fargeindikator var oversatt til polsk. Etter at teoridelen var over, ble det servert (nok engang) nydelig lunsjbuffè før turen gikk til Høytorp Fort.

Fortet er ei perle året gjennom. For TeamKraft er dette en arena som har vært benyttet gjennom snart to tiår og for oss er det kun fantasien som begrenser mulighetene på stedet. Tilbakemeldingene og responsen som vi fikk etter at øvelser var gjennomført både inne og ute varmet godt, og vi satser på flere møter med LBU AS fremover.

Billedkollasjen viser møterommet Momarken 1 på Scandic Brennemoen hvor respons og «iver» rundt Adferdsfargene var veldig god. Lunsj buffè på plass. Høytorp fort med full vinter før det hele ble avsluttet med evaluering for dagen i kommandantrommet som fikk både farger og varme for noe over ett år siden. Etter at TeamKraft trakk seg tilbake hadde LBU AS bestilt julebord for sine ansatte på SCANDIC BRENNEMOEN.

TeamKraft takker nok engang LBU AS for oppdraget. Gode tilbakemeldinger skal igjen gis til de ansatte ved Scandic Brennemoen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s