Det skrives historie i Indre Østfold!!!

God søndag!

Scandic Hotel Brennemoen byggeuke 61.

Denne uka velger vi å legge ut en liten artikkel om historien første Baglerløp. Birkebeinere og Baglere folkens. Les dere opp!!! Onsdag ettermiddag med start på Haakon Haakonssens fødested Folkisberg som gården hete i 1204. Idag Folkenborg Museum.

Distansen på hovedløpet var ca. 16 km. 30 barn løp «minibagleren» og ca 60 stillte til start i åpen klasse.

Stor ros skal arrangørene ha. Tore Sandem og Håvard Lysaker m.fl. hadde gjort en meget god jobb i forkant. Ei flott løype som var godt merket. Drikkeposter og publikum og ikke minst nydelig vær skapte god stemning underveis

Fønix Haga skal trekkes frem. De stillte «mannsterke» opp både med løpere og heiagjeng. Undertegnede hadde følge med Ordfører Unaas og Frank Bjøringsøy fra Eidsberg kommune under deler av løpet. Vi passerte Scandic Hotel Brennemoen og et bilde måtte vi selvfølgelig ta.

Igjen «vel blåst» til arrangørene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s