Momarken – våre tobeinte og firbeinte venner!

Hei igjen!

Momarken travbane ligger rett i nærheten av Scandic Hotel Brennemoen og arenaen kommer til å være en av flere som vil være med på å fylle hotellet med gjester. Vi har selv benyttet området til forskjellige aktiviteter, og mere vil det bli.

Momarkedet er viden kjent for mange, men er nå historie. Momarken travbane lever. Våre tobeinte og firbeinte venner leverer både i inn og utland.

VERDENSREKORDHOLDER ( Jarlsberg mai 2017 09,9a 2100 m) FERRARI BR og Per Oleg Midfjeld var i banen for første gang etter ca 5 mnd pause forrige tirsdag. Det var en «nytelse» å se Ferrari og Per Oleg og det ble en enkel seier på 14.9 a over 2100 m. Idag kl 1630 skal de ut mot meget gode hester på Forus/Stavanger. For dere som er noe interessert anbefales det å se oppgjøret mellom vår lokale stjerne og Hamre`s Donatomites over 1600 m.

Vår andre storstjerne LIONEL står riktignok ikke på Momarken, men kusk og eier Gøran Antonsen holder til på området. LIONEL var ute på Solvalla tirsdag og vant (dødt løp) etter ett oppløp som få hester klarer å gjennomføre. Nå er det Olympiatravet som står for tur. Ifjor vant de (se bilde) og vi krysser fingre for at det samme skjer igjen. Dato 28.4.18.

Vi snakker om to av verdens beste travere folkens og de er meget gode ambassadører for et tradisjonsrikt travfylke.

Vi ønsker begge ekvipasjene et STORT LYKKE TIL videre!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s