Flere skoler fra Oslo, nå Hersleb.

God ettermiddag!

Igår var det Hersleb vg. skole som kom på besøk til Mysen. Etter flere års samarbeide med Hellerud vg. skole se vi nå at flere skoler fra hovedstaden fatter interesse for det som foregår her ute på «bygda». Det vi har «sydd isammen med Hellerud over tid begynner virkelig å bre om seg.

Ca. 75 elever og 10 lærere, miljøarbeidere etc. stilte opp til avtalt tid på Høytorp fort igår.

I forkant har vi hatt møter i Oslo for planlegging. Hellerud har bidratt med råd, vink og veiledning ifht. det som foregår her hos oss. Vi snakker om samarbeide skolene imellom.

Hersleb vg. skole med elever og stab, var kjempefornøyde etter at dagen var omme. Vi «traff» tydligvis igjen. Ytterligere tilbakemeldinger kommer vi tilbake til.

Billedkollasjen viser noe av det som foregår. Skolen har sitt opplegg inne med halve gruppen. TeamKraft sørger for samarbeidsøvelsene ute. Lunsjen fra Restaurant Fortet med Gry i spissen ble igjen meget godt motatt.

TeamKraft vil også takke for det «begynnende samarbeide» med Norsk Turist og Transport AS i Spydeberg. Ikke siste gang vi benytter oss av firmaet til Øivind Dahl. Imøtekommende sjåfører, rene busser og service i høysetet ble også lagt merke til igår.

TeamKraft takker for god hjelp i «alle ledd» og ser frem til et videre og spennende samarbeide med ovennevnte aktører.

God helg til dere alle!!

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP med Mennesket i fokus!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s