Hellerud vg skole besøker oss igjen og igjen!

God kveld!

Hellerud vg. skole med første trinns elever tar nok engang turen til Mysen og Høytorp fort. 2-300 elever fordelt over 4 dager, følges av dyktig personell fra skolen. Iår er det femte året de benytter seg av våre tjenester.

Skolen har sitt program, vi har vårt. Gry på Restaurant Fortet står for nok og god mat til lunsj.

Med elever fra ca 40 forskjellige ungdomsskoler i Oslo har Hellerud valgt å starte året med samarbeids og kommunikasjonstrening for sine nye ungdommer. «Pakken som serveres» er iferd med å bre seg til andre skoler, og for oss i TeamKraft er dette utrolig givende å jobbe med. Masse flott og oppegående ungdom blir vi kjent med igjennom disse dagene.

Imorgen er det nye klasser på veg og vi gleder oss!!

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP med Mennesket i fokus!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s