Hektiske og spennende uker!

God kveld!

Det har vært liten aktivitet på bloggen vår de siste ukene og vi velger derfor å legge ut en samlekollasj som viser noe av det vi har jobbet med ved siden av musicalen Alchemy.

At våre gjester kommer igjen og igjen viser at vi har et godt og spennende konsept. Vi gjør det enkelt, noe som ser ut til å fungere for de fleste. Positive tilbakemeldinger får vi nær sagt hver gang vi har hatt en gruppe på besøk el. når vi besøker våre kunder ute.

UDL-lag  har vi flere av igjennom året. «Fangene på fortet» er populært. Her var det også lagt tilrrette for en liten grillseanse på Slettevold Gård før nye utfordringer ventet brura.
Kurs for NAV Eidsberg er igangsatt. Her ser vi Anders Snortheimsmoen i full gang sammen med ivrige og lydhøre deltagere. Bygge gode kulturer på arb.plassen er ett av flere temaer som tas opp. Vi fortsetter utover høsten.
GLAVA Askim kommer igjen med nye grupper. Her fra «grisehytta» på Slettevold Gård. Teorien med «Adferdsfargene» skaper engasjement. Glava ser viktigheten av oppfølging og repetisjon.
Artic Kulde var på sommeravslutning med ansatte og kolleger fra hele landet. «Reduitten» med praktiske øvelser og høy konkurransefaktor var populært. Karjolen på Momarken travbane var arena for MEGET GOD mat og drikke. For første gang benyttet vi Even Elvenes som foredragsholder. Historien rundt travbanen er både spennende og interessant. Nå har vi i tillegg to av verdens beste travere i Eidsberg kommune. DET kom frem. Even fortjener en stor takk for sin entusiasme og jobben som legges ned for travsporten både i inn og utland.
Trøgstad Lions og TeamKraft har nå samarbeidet i 10 år. Hvert år har vi besøk fra 9-kl.trinnet ved ungdomsskolen. Lions Quest «Det er mitt valg» ispedd vår kunnskap omkring forebyggende arbeide «går rett hjem» DETTE sitter og igjen er tilbakemeldingene meget gode.

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP med Mennesket i fokus. TeamKraft ønsker alle en GOD SOMMER!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s