Flere bilder fra 17 mai. Vi takker for en flott dag isammen med familie og gode venner!

Her følger flere bilder fra 17-mai feiringen isammen med familie og gode venner fra England, Polen ogHurum.

Flere ble «litt bedre kjent» med Clive Nolan etter oppslaget i dagen`s Indre Smaalenene Avis. Nå er Clive klar med sin tredje musical som har fått navnet Kings Ransom. Som dere ser så er han allerede igang med å pugge teksten til stykket.

Kollasjen viser også bilder fra barnetoget (på sidelinjen) i Mysen. Lett måltid og avslapping i Garganstua på Slettevold Gård.  I sofaen sitter Elisabeth Syrdahl Ellingsen  som spiller en av hovedrollene i Alchemy (Amelia), Bassist i Windmill Arnfinn Isaksen samt Magdalena og Clive. Ordfører Erik Unaas fikk også hilst på Clive og hans manager Magdalena Grabias (Polen) Caamora Norway v. Are og Morten er «tett på».

Vi avsluttet dagen med en meget god lunsj/middag på Restaurant fortet, samt en kort befaring i Gorgegrava hvor musicalen Alchemy settes opp lørdag den 27.5.  Gorgegrava hvor er det??? Henning Kvitnes var der ifjor.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s