EN STOR TAKK!!

Nye bilder og inntrykk fra samlingen med NIT/HAK håndball J-14

EN STOR TAKK skal gis til flere.

Å ha en samling som dette krever mye fra mange. TeamKraft begynner etter mange års virke å få god erfaring i hva denne type samlinger vil si. Hva er gruppene ute etter, hva kreves av de som skal være med som aktivitetsledere oa.

Marthe har vært med oss mye i TeamKraft opp igjennom årene. Flere av hennes håndballvenninder har også til tider vært gode medhjelpere. Lørdag hadde IDA, MALIN og ANDREA sagt seg villige til å være med og de leverer som vanlig. Disse jentene har også god erfaring med trening av yngre lag, bistand til håndballskoler for å nevne noe. OG de får alltid skryt. I strålende solskinn og noe kjøligere tilværelse inne i «Reduitten»gjennomførte de øvelsene med glans. Nok engang var det kun rosende ord fra foreldre oa. som var med.

Foreldrene/foresatte som bistår er vi nær sagt helt avhengige av på denne type samlinger. Sju var med oss hele helgen. Mette har trent laget igennom en årrekke. Stine som oppmann og lagleder, Kristell som trener. Mellet, Leiv, og Helge som foreldre med gode råd og tips hele vegen. Til sist far Alberto, en «fargeklatt» som stod for god mat, service og drikke over snittet.
Når alle disse fungerer i lag blir det bra.  Nederst på billedkollasjen vises bilde fra returkampen mellom Frankrike og Norge.  Storskjerm i Garganstua med kveldsmat passet bra etter en forholdsvis hard økt denne lørdagen.

Vi har spurt om en liten tilbakemelding og venter på den.

Nok engang vil vi takke alle som var involvert denne helgen. Ida, Malin, Andrea og Marthe vil nok få flere oppdrag fra oss i TeamKraft i tiden som kommer.

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP med Mennesket i fokus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s