Håndball, NIT/HAK J-14. Blandt de beste i Norge i sin årsklasse.

Hei igjen!

I helga var det klart for innrykk fra NIT/HAK og deres 14 års jentelag i håndball. Laget går for å være et av de fremste i sin årsklasse med seier i Petter Wessel Cup for 2003 i 2016 og semi i 2017.

Samlingen var planlagt i ganske lang tid med Helge. En god venn og gammel kollega fra tidligere «virke i Oslos gater».

Vi var igang tidlig lørdag morgen/formiddag med bli kjent og teori. Jentelaget har «Alt Alltid» på drakta. Hva betyr det, og hva sier det om oss som lag. DET var innledningen til Helge. MANGE kunne hatt godt av å høre hva som ble formidlet denne formiddagen. Å bygge et godt lag krever mye, av mange over tid og vi har alltid noe å lære.

Etterhvert slapp Åge til med «hvordan oppføre seg mot dommeren» DETTE kan Åge mye om og har sine klare meninger også idag. Budskapet rettes mot spiller, lagledere el. foreldre. Åge var forbundsdommer i mange år og trente selv Skjeberg til 2 plass i seriespill og NM-gull når laget var på topp.

Billedkollasjen viser Helge med «ALT ALLTID» lysende på storskjermen. Pausepraten går sin gang. En lydhør og engasjert «gjeng» med spillere og foreldre i møterommet (Høyloftet) på Slettevold Gård.

Inge sørget igjen for at lagene fikk gode «tips, råd og hint» før det hele VIRKELIG settes igang. Nå var det konkurranse og ALVORLIG MORO som stod på timeplanen.

Vi kommer tilbake med flere blogger fra samlingen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s