ERFARING ER VIKTIG!!

Bildene forteller sitt!!

Erik løfter vinnerlaget fra lørdagens såndhåndballmach, I 9 år (1999-2007) «kjørte vi TUSSE HÅNDBALLSKOLE isammen med Susann og Svein Erik. Til h. ser dere Åge og Jan Erik i en «hyggelig prat», var det tramp el. ikke???
Den siste skolen med 110 ungdommer fra 12-17 år var fullbooket på 1 min og 17 sek!!! Èn pust i bakken fortjener du Åge.

Året har jo forskjellige årstider. BOHINEN & CO var på plass i de «indre skoger, både under tårnet og i Trømborgfjella. Nanskog og gjengen fikk små pauser til presse og media, men de var små!! Bildet n. til h. lar vi forbigå i stillhet. Bruk beina sier jeg!!!!! Bildet i midten.  Dagfinn fra Equilibria  (www.equilibira.com) Hvem er du, hvem er jeg??

Flere blogger følger!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s