«Brennemoen hotel». Godt igang etter 1 uke.

God fredag!

Denne byggeprosessen vil vi følge tett. Mandag den 6.3.17 var det første spadtaket satt for hotellet som nå bygges på Brennemoen. Et lenge etterlengtet og større overnattingssted med 99 rom «i Indre» vil være en realitet i midten av august 2018. DA står alt klart.

Firmaet Reidar Skogen har ansvaret for nettopp ryddiing av skog og diverse grunnarbeider. NCC leder det hele. Idag skriver vi fredag den 10.3 og som dere ser av bildene vises nå området hvor hotellet skal ligge. Driftige maskinførere og skogsarbeidere står på for fullt.

Flere bilder og «rapporter» følger etterhvert som prosjektet skrider fremover.

GOD HELG!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s