Tilbakemeldingene fra Sykkellandslaget utfor.

Hei! Da legger vi ut tilbakemeldinger som har kommet inn fra Sykkellandslaget i Utfor. Samlingen ble gjennomført på Slettevold Gård i regi av Teamkraft 21-22.1.17. En flott gruppe med syv unge utøvere fra 16 år og oppover. Mille er eneste jente.

Tilbakemeldinger fra utøverne.
Jeg syntes opplegget var veldig bra. Det fikk iallefall meg til å gå mere inn i meg selv og tenke over ting jeg kanskje overser og ikke tenker igjennom i hverdagen. Selvom det ikke hadde så mye med Downhill Racing og gjøre tror jeg det kan hjelpe oss mye som lag til å gjøre hverandre bedre. Jeg kjennte meg mye igjen på for eksempel ting jeg opplevde med teamet gjennom sesongen ifjord. Om man skal fungere sammen må man skjønne hverandre og «behandle hverandre sånn man vill bli behandla» Selvom utfor racing er en veldig individuel sport tror jeg vi kan prestere bedre om vi snakker mere åpent om ting, kjenner hverandre bedre og har en bedre følelse. Jeg føler vi kjenner hverandre godt, men vi snakker kanskje ikke så mye om det og støtter hverandre så mye som vi egentlig gjør innvendig. Jeg følte iallefall jeg møtte sannheten.

– Ja, syntes det har vært et bra opphold, og opplegget har skapt mange refleksjoner rundt dette med samarbeid i en individuell sport (hvor viktig det faktisk er). Føler også jeg har blitt enda bedre kjent med teamet, og tryggere. Vil si jeg er en «grubler», og er litt forsiktig, men bygger opp bedre kommunikasjon og kontakt med de andre etterhvert. Begynner å bygge opp denne tryggheten og kulturen som Teamkraft har snakket om.
Når det kommer til de praktiske oppgavene synes jeg også dette var interessant. Hvordan jeg får statusen som «grubleren som handler».

Bra opplegg! Jeg føler alle kjenner hverandre godt og mye av fargene stemte med de personlighetene vi har. Samtidig ble jeg mer bevisst på at det er viktig å tilpasse for at gruppa skal funke best mulig. Vi samarbeidet bra på oppgavene vi gjorde. Jeg tenker det er viktig å gjøre hverandre gode og dele erfaringer underveis på race. Vi strekker oss etter hverandre og da er det positivt hvis det er høyt nivå i gruppa. Vi når målet raskere hvis vi samarbeider.

Syntes opplegget her har vært veldig bra.
Har blitt veldig oppmerksom på hvordan et lag fungerer og egentlig hvor viktig det er at et lag fungerer sammen. Jeg har lært hvor sterk den gruppa vår er, og at det er mange forskjellige personer i gruppa, men at vi fungerer veldig bra for det.

Selve stedet vi har bodd på og de som har «servet» oss har vært utrolig kult! Så for meg at vi skulle sove i en haug av høy og gress, men det var jo rene hotellet haha! Så veldig kult!
Treningen var også bra, skulle ønske vi kunne møttes litt oftere hele gjengen og bo sammen for å bli enda bedre kjent og få trent mer sammen. Vi kjenner hverandre veldig godt, men vi har ikke vondt av å henge sammen enda mer.
Syntes alt i alt har vært bra, veldig hyggelig og morsomt. God trening sammen med gjengen, og kult å presse hverandre! Veldig fornøyd!

Fra trener Bjørn Ballangrud
Vi hadde et veldig fint opphold hos dere, og vi dro hjem med mange gode tanker og erfaringer.
Jeg synes opplegget var veldig interessant, spesielt lagoppgavene og fargeindikatoren.
Lokalene deres passet oss meget bra med nærhet til bra
sykkelmuligheter i tillegg til kjempefine oppholdsrom. Det funket også veldig fint å sove på gulvet.

Dette stod å lese på siden til Norges Cykkelforbund
Vi har gjennomført en samling i Mysen, hvor vi bodde i Teamkraft sine flotte lokaler. De gjennomførte et meget godt opplegg med fokus på lagbygging. Dette syntes både vi trenere og utøverne var veldig bra, og vi kommer til å fortsette samarbeidet med dem.

Med vennlig hilsen | Best regards

NORGES CYKLEFORBUND
Bjørn Ballangrud
Landslagsleder utfor
Norwegian national coach DHI
+4792057760
http://www.sykling.no

TeamKraft takker nok engang for gode og hyggelige tilbakemeldinger og ser frem til fortsettelsen.

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP med Mennesket i fokus!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s