Sykkellandslaget i utfor dag 2.

Hei!

Sykkellandslaget i utfor hadde en lang dag på lørdag. Etter å ha overnattet på madrasser i låven, var det opp til frokost søndag morgen Klokken 0915 var vi igang igjen med en kort repetisjon fra gårsdagens teori. Deretter bar det ut i praktiske øvelser.

Evalueringen etterpå viser at vi nok har «truffet igjen». Dette var tydligvis interessant. Spørsmål ble stilt og praten gikk. Nå avventer vi tilbakemeldingene som vi alltid ber om og satser på at dette ikke blir siste gang utøverne besøker oss her på Slettevold og TeamKraft.

Billedkollasjen viser bl.a trener og deltagere i «hjørnet» på Garganstua. Det har blitt endel egg og bacon på Gyri og Arne Bjørn Vestavik opp igjennom årene. Praktiske samarbeidsøvelser jobber vi mye med. Her er det trener Bjørn Ballangerud som gir gode
tilbakemeldinger etter at èn av øvelsene er gjennomført. Per gir en kort innføring i førstehjelp. Evalueringen er alltid viktig. Etter en god lunsj bar det igjen ut i ei ny treningsøkt. Her får Mille og Brage hjelp av Arne Bjørn som har fulgt utøverne gjennom mange år.

TeamKraft takker nok engang utøvere, ledere og støtteapparat for to flotte dager, og ønsker samtlige lykke til videre. Fortsettelsen ser vi frem til!!!

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP med Mennesket i fokus!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s