Sykkellandslaget i utfor på samling hos TeamKraft på Mysen!

Hei!

I noe tid har vi jobbet med å få sykkellandslaget i utfor på besøk til Slettevold gård og TeamKraft. Brage Vestavik fra Mysen er èn av ialt syv utøvere. Brage isammen med mor Gyri, far Arne Bjørn og bestefar Per skal ha en stor takk for at dette nå har blitt en realitet.

Landslaget utgjør idag syv utøvere. 1 jente og seks gutter. De var på plass kl 0900 lørdag morgen og vil avslutte med en sykkeløkt søndag ettermiddag.

Målet med samlingen er samarbeidstrening hvor utøverene, trenere og støtteapparat skal bli enda bedre kjent med hverandre.

Vi håper på et fremtidig samarbeide med en flott gjeng som ikke bare er utøvere, men store forbilder for tusenvis av unger og ungdom som også sitter på sykkelsetet flere timer hver dag.

Billedkollasjen viser far Arne Bjørn Vestavik tidlig igang med forberedelser til samlingen. Dette er en krevende sport. Gjennomgang av adferdsfargene, Ledere her ved Eddie og Bjørn på plass i «hjørnet» i Garganstua på Slettevold Gård. Klare for fotografering. Mille eneste jente i laget. Hele laget samlet med landslagsdrakta på sykler som «har sin pris».

Ny dag imorgen!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s