MANGE FØLGER OG FLERE BLIR DET!!!!

Hei igjen!

FOLLO HK DAMER fyller Langhushallen i morgen.
Flere og flere har fulgt jentene våre over lang tid. Her har vi noen som ikke nødvendigvis er PÅ parketten men de er ikke så langt unna.

Kjell Erik har snakketøyet iorden. I disse dager hører dere stemmen i Østersund under WC i skiskyting. Ikke på tv skjermen , men i speakerbua i bakgrunnen. Stemmen fra «tåka» under VM i Oslo i 2011 ble en snakkis på Skavland etter at første helga i Kollen var og forble ett tåkehav. KE med sine dyktige medarbeidere dro allikevel løpere og publikum igjennom tåka i Kollen. Stemningen uteble ikke!!!!! Hvor mange WC, VM, OL han har?? Spør neste gang han eri i Langhushallen!!
Bildene er tatt under ÅRETS Skiskytter-vm i Kollen. Han tar seg tid til NOE besøk. Her er det Hilde Midhjell, eier av Dale genser som gjør seg klar for premieutdeling. Hilde var imponert når hun så KE i aksjon. DALE var hovedsponsor. Hilde har sikkert flere av dere lest om!!?

Windmill er gruppa fra Hurum som spiller inn plater og varmer opp for verdensstjerner når de gjester Norge. I disse dager øves det for fullt ifht. Alchemy. en rockemusical som settes opp i mai neste år. Hvor? Hurum-Kolbotn-Halden fengsel-Høytorp Fort (i Mysen). Flere er iferd med å melde seg på!! Clive Nolan fra både Arena og
Pendragon(les og hør dere opp folkens) står bak musicalen, OG vi er med. Om noe tid sitter plutselig Clive isammen med rockevenner og heier frem FoLLO HK DAMER i Langhushallen.
Bildene vsier THE WiNDMiLL i aksjon under We Låve Rock som arrangeres hvert år på Hurum. Til høyre er det pause på veg opp til
Loreleyplatået med medlemmer i Hurum Progrock Society. Iår var vi ca 20 som var på rocker`n i tre dager til ende. Her er vi ved trappetrinn 186-194. Kun 128 igjen!!!

Nok engang ønsker vi ALLE spillere, trenere, oppmenn, støttespillere lykke til! Det er isammen vi blir best!

Mesting-Glede Fellesskap med Mennesket i fokus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s