BRAGE individuell idrett, FOLLO HK DAMER J-18 lagidrett

Hei!

FOLLO HK DAMER-en satsningsklubb.
Mandag kveld tok FOLLO HK DAMER j-18 nok engang turen til oss på Slettevold Gård og TeamKraft. Som forrige gang startet jentene med ei god treningsøkt på Family Sport Club beliggende rett nedenfor gården.

FOLLO HK DAMER gjør det bra om dagen, med en flott start som nyopprykket i 1 divisjon og ovennevnte J-18 med kvalikk og spill i årets LERØY serie. 17 av landets beste 18 års lag møtes til kamp gjennom høst-vinter og vår.

FOREDRAG/KÅSERI med Brage.
Så over til BRAGE 17 år med etternavn VESTAVIK. Brage har allerede gjort det stort i Downhil løypene og har i flere år blitt betegnet som et MEGET STORT talent på sykkelsetet. Proffkontrakt ble undertegnet tidligere iår, og fra en trygg tilværelse i hjemlige trakter har han de siste månedene fått oppleve sporten fra «flere sider» og da i utlandet.

Far ARNE BJØRN har fulgt Brage fra dag 1. De har sammen (med gode hjelpere) bygd opp Mysen Sykkelklubb som nå teller 30-40 medlemmer. Alder 5-6 år og oppover. Det er alltid stort når Brage er hjemme på Mysen og kan være med på treninger som ofte pågår i områder rundt Høytorp Fort.

At Brage med sin individuelle idrett og håndballjenter fra FOLLO har flere fellesnevnere vet vi. Kort kan nevnes Brage som forbilde blandt lokale unger og ungdom el. når han representerer hjemlandet utenfor landets grenser på sykkelsetet el. blandt fans i målområdet.Tusentall følger gutten på sosiale medier.
Håndballjentene som forbilder for mange på og utenfor banen. Håndball er som vi vet en populær idrett blandt jenter her i Norge.

Brage og far Arne Bjørn har igjennom mange år jobbet systematisk mot delmål og mål. De vet hva som kreves av forberedelser, trening, været aldri til hinder, for å nenve noe. Brage satser nå alt på sin idrett. Skole og studier vil han ta opp igjen senere. Sporten han bedriver krever som vi vet enormt med fysisk og mental trening. To til tre økter daglig er ikke uvanlig.

Tiltross for sin unge alder er Brages historie allerede meget interessant, og det vil garantert komme flere.

TeamKraft takker for en innholdsrik kveld og ønsker Brage ,far Arne Bjørn, FOLLO HK DAMER J-18 lykke til videre i Downhill-løypene og på håndballbanen. Vi ser frem til å følge dere videre!!

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP med Mennesket i fokus!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s