TeamTower på Mysen verdens høyeste i sitt slag!!

Team Tower på Mysen var faktisk verdens høyeste i sitt slag. En idè og konstruksjon som byggherre David Quinland i Tree Top Adventure tok med seg fra Amerika for endel år tilbake.

Rivingen igår gikk «knirkefritt» , takket være folk som kan faget sitt. Ole Myklemyr fra Øst Riv «dro igang» med lift og motorsag ca kl 1000. Seks og en halv timer senere lå 12 tonn trevirke nede. Alt landet i en haug i sentrum av de tre «hovedbeina». Rett ut sagt imponerende.

Billedkollasjen viser hvordan det startet og hvordan det endte. Innimellom «slagene» var det både pause og ikke minst tid til å kvesse motorsaga.

Onkel Mathias og Matheo følger med på sikker avstand når de siste stokkene skal ned. Per er en av TeamKrafts mest trofaste medarbeidere. Hvor mange han har sikret og ikke minst hjulpet i tårnet har vi ikke tall på. Også for lille Matheo var nok dette øyeblikket litt rart Her i armene til pappa Marius.

Den yngste som har nådd toppen er rett rett i underkant av 6 år. Den eldste i underkant av 80. Ca. 25 meter var det til toppen.

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP med Mennesket i fokus, og i alle aldre!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s