GOOGLE EARTH til Mysen.

Bjørn er etterhvert godt kjent i Eidsberg kommune og Mysen. Som en god venn og god kollega igennom flere år vet jeg at guten leverer. Vi har hatt mange samtaler om viktigheten av å holde ut, tenke langsiktig, gi påfyll for å nevne noe. Som jeg har sagt tidligere og gitt utrykk for i flere blogger om Bjørn, HAN gir påfyll.

For ca to år siden dannet Bjørn, undertegnede og tre andre organisasjonen»TeamTower Folkehelse» Hvorfor? Forebygge, folkehelse, felleskap og mestring ligger nok engang til grunn. Vi er også «på bittet» ifht. å søke midler til tiltak som retter seg mot det nevnte.
Bjørn har etterhvert blitt meget god til å ta bilder. Han er over snittet god til å legge dette ut på sosiale medier og han når mange. En dag får han en henvendelse fra GOOGLE. De har fattet interesse for hva han driver med.
Vi gjør historien kort. En underskrift( fra undertegnede som leder) i organsisasjonen kreves og «fotoapparatet» på 22 kilo dukker kort tid etter opp i stua til Bjørn på Sætre.

Turer til Sauherrad, Rauland og på Hurum har vært gjennomført. De første resultatene fra apparatet er klare. OG de forteller sitt. !5 kameraer festet på toppen av doningen tar 15 bilder i sekundet. Idag var det Mysenelva som fikk besøk. Vi gleder oss til å se elva og områdene rundt på en måte som vi ikke har sett tidligere. Billedkollasjen viser oppstarten ved Kloppa med Bjørn isammen med deltagere på «Nærværsprosjektet». 3.2 km gange og vi er ved Susebakkefossen.

Ordfører Erik er en god støttespiller og stiller opp så sant han har mulighet i en meget hektisk hverdag. GOOGLE EARTH har besøkt Mysen for første gang, og det blir ikke den siste. Det er mange flotte områder i vårt nærområde som fortjener å blir vist frem. Vi kommer tilbake når de første bildene fra Eidsberg kommune legges ut.

Med denne bloggen ønsker TeamKraft alle sine kunder, venner og nære relasjoner en RIKTIG GOD SOMMER. Ta vare på dere selv og ta vare på hverandre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s