HiOA i samarbeide med Eidsberg kommune og TeamKraft!

God kveld!

«Nærværsprosjektet» går sin gang. Nå har også Høyskolen i Oslo og Akershus fattet interesse for prosjektet. Eidsberg kommune og TeamKraft har et tett samarbeide hvor målet er å få sykmeldte i kommunesektoren tilbake i jobb. Viser her til blogger som er lagt ut tidligere.
For noe tid tilbake fikk vi en henvendelse fra Hilde Sylliaas som til daglig har sitt virke på Høyskolen. Etter interessante møter ble vi enige om å spørre deltagere på nåværende gruppe om de ville være med på samtaler og fysiske tester med henne og andre fagfok fra skolen.

Nå er tester og flere samtaler gjennomført. Vi er både glade og ikke minst mektig imponert over gløden og viljen som vises fra de som er med i prosjektet Tidligere deltagere er også intervjuet og vi ser frem til høsten når de første reslultatene legges frem.
Vi vil nok engang takke Eidsberg kommune for et meget god samarbeide ifht, «Nærværsprosjektet» Frede Christensen og Ove Jørn Luktvasslimo holdes orientert om hva som gjøres og hva som er planene fremover.
Vi vil også rette en stor takk til Hilde og hennes profesjonelle kolleger på Høyskolen. Å ha disse dyktige fagfolkene «i ryggen» er til stor hjelp ifm. «Nærværsprosjektet». Deltagerne som er med får vi ikke fullrost. Fortsettelsen blir spennende fokens!! En stor takk til dere alle!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s