GRATULASJONER TIL PER. 70 ÅR IDAG !!!

God morgen!

Idag fyller vår gode venn, medhjelper, mentor mm. Per «i tårnet» Evensen 70 år.

Mye kunne vært sagt og mye kunne vært skrevet om jubilanten. Av natur ikke «i front» når bilder skal tas eller fremmes på annen måte, men igjennom sitt virke på «Linnekleppen» (igjennom 12 år) har han IKKE sluppet unna. Mang engang har presse og media «vært på» for å gjøre intervjuer og for å lage reportasjer. I filmen LOOP har han en av hovedrollene.

For oss på Slettevold Gård og i TeamKraft har Per vært en av de mest trofaste og støttende personer igjennom snart 13 års virke. Opp og nedturer. Per har vært og er på plass. EN STOR TAKK TIL DEG PER!!!

Vi har mange bilder av Per. I billedkollasjen har vi valgt ut 9.

1. Per følger sitt barnebarn Brage Vestavik. så ofte han kan. Her som medhjelper i «medical team» under VM i Hafjell sept. 2014. Downhill er en meget krevende sport. Det må oppleves på nært hold for å forstå hva det dreier seg om. Som ambulansesjåfør igjennom ca 35 år har Per opparbeidet masse erfaring innen førstehjelp og ikke minst som en god samtalepartner.

2. Åge (Kristiansen) og Per på Høytorp Fort. Som aktivitetsledere for TeamKraft. Alltid på plass, til tiden, ikke 5 min. over.

3. På toppen av Høytorp Fort. Per leser forutsetning for øvelsen. Bålet er en grei arena å samles rundt før det hele settes igang. Er det noen som ikke kan tenne bål??? Spør Per!!

4. Vi har nevnt filmen LOOP. Per var med som èn av 5 hovedaktører i dokumentaren til Sjur Paulsen som hadde premiere februar 2005. 9 internasjonale priser har det blitt. Selv var Per på den røde løperen i Zakopane for noen år tilbake isammen med Sjur. Filmen er like aktuell idag som for 11 år siden. Vår kjente filosof Arne Næss er også sentral i filmen.

5. Brage er nevnt. Her med pappa Arne Bjørn under Nrk-sporten`s innslag tidligere i vår om ett av vårt tids største sykkeltalenter. Vi kan love at morfar følger med.

6. På Slettevold Gård møtes vi seint og tidlig. Per gir ofte opplæring i enkel førstehjelp når grupper besøker oss. Han er også fremme og leser «Kollegaen min» når samlingen er over. En liten tankevekker har de fleste av oss godt av imellom.

7. Per her isammen med vår eldstemann Marius. Han er en samtalepartner for de fleste. Gode historier med glimtet i øyet ligger alltid på lur. Alvorspraten tar han også når det er på sin plass.

8. I «Nærværsprosjektet» er han også med. Tilbakemeldingene etter ca 1 år er til «innertier». Per får masse skryt fra deltagerne som har vært og er med. Her fra èn av våre turer til Ertevannet i Trømborgfjella. Per er en naturens mann. Her nyter han roen i flotte omgivelser.

9. I forbindelse med vårt samarbeide med hopplandslagene igjennom 5 år var Per med på de fleste samlingene. Her er damelandslaget samlet på toppen av Linnekleppen isammen med vår venn i tårnet.

NOK ENGANG EN STOR GRATULASJON TIL DEG PER. MASSE KLEMMER OG HILSNINGER FRA OSS PÅ SLETTEVOLD OG TEAMKRAFT.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s