Flere tilbakemelding. Denne gang DSS-IKT avd.

Departementenes sikkerhets-og serviceorganisajon IKT avdelingen har vi etterhvert blitt godt kjent med.

Det startet med samling på Mysen høsten 2015. Deretter har vi flyttet oss inn til deres lokaler i Stortingskvartalet. Nye samlinger planlegges. Hvor det blir kommer vi tilbake til. TeamKraftmodellen ligger til grunn med teori og praktiske øvelser.

Ikke alle mener at denne type opplegg gir noe, men de er som regel i fåtall. Uansett, ris og ros tar vi imot med «åpne armer».

Her følger noen tilbakemeldinger fra siste samling:

Som vanlig kommer det usensurert input fra oss : (ref. seksjonssjef M. Alvær)

Jeg synes disse øvelsene gir oss tilbakemeldinger på at vi må bli flinkere til å jobbe sammen. Spesielt på området kommunikasjon og tydelighet.
Jeg stortrives med denne typen oppgaver for å bli trygge på hverandre, bli bedre kjent, bli bevisst på egen kommunikasjon samt å lære det å samarbeide.

Synes det var mer lærerikt og nyttig denne gangen enn forrige runde. Følte jeg fikk mer ut av det. Så jeg er fornøyd. Synes de kunne planlagt den brannalarmen litt bedre da… ;)

Jeg synes det var morsomt at det var litt sånn «leker», bare synd jeg måtte stå over den ene øvelsen pga kneet mitt. Alltid like spennende å se hva de har funnet på til oss når dem kommer.

Jeg synes møtene med Teamkraft har vært nyttige med tanke på å bli mer oppmerksom på det å arbeide i team i det daglige. Ønsker flere sesjoner med de. Rolige og avballanserte kursholdere.

Jeg synes det var morsomt og innholdsrikt. Føler en trygghet sammen med TeamKraft.

Morsomt og lærerikt – lett å føle seg vel og trygg sammen med Teamkraft. Kunne med fordel vært noe mer «mentalt» utfordrende – men de ivaretar jo alle på en utmerket måte  R5 audiotoriet ikke optimalt lokale for teambygging kanskje.

Gorm har snakket med teamet sitt og de er kjempe fornøyde med dagen. Flere ønsker å praktisere det i praksis.
Alle jeg har snakket med synes det var morsomt med praktiske oppgaver. Martin synes at det hadde vært bedre om vi var et annet sted enn i regjeringskvartalet fordi han brukte litt på å koble av fra jobb saker.

Med vennlig hilsen

Margrethe Alvær
Seksjonssjef
IKT-avdelingen/Brukerservice

Norwegian Government Security and Service Organisation (G.S.S.O) Department for Information and Communication Technology

Vi takker nok engang DSS-IKT-avd. for et godt samarbeide og satser på at fortsettelsen blir like bra.

Bildene er hentet fra Slettevold Gård og møtelokaler som IKT-avdelingen disponerer i området Regjeringskvartalet.

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP -med Mennesket i fokus.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s