NY FOLKEFEST I KOLLEN!!!

Hei!

Ny folkefest i Kollen og noen er sterkt delaktig i å skape denne stemningen. 1. Kjell Erik på veg til jobb
2. Forberedelser og møte før start hver dag er viktig.
3. Utespeakerne gjør også en kjempeinnsats. Her ser vi Jens, Andrè og Inger Lise rett før det braker løs.
4. Noen får slippe inn til Kjell Erik m/crew når det står på som mest, MEN det er IKKE mange. Her er det Hilde Midthjell eier av Dale genser og gammel klassekamerat fra Vidregående skole som fikk oppleve stemningen i bua.
5. Utepeakerne jakter hele tiden på intervjuobjekter. Her sitter Jens isammen med «Slusemusa» fra Ørje. DET er faktisk navnet på denne gjengen som har vært på et titalls arrangement opp igjennom årene. Idag stiller de med 57 medlemmer (av begge kjønn) på tribunen.
6. Foruten å være Kjell Eriks «hjelpende hånd» i speakerbua gjør Sigmund intervjuer hver dag i VIP-teltet. Igår var det ikke ukjente Ole Einar Bjørndalen som svarte på spørsmålene fra Sigmund.
7. Inger Lise huker tak i unge Gislefoss hver dag. Været er viktig. Tåka er jo et kjent problem i Kollen. Heldigvis har vi «gått klar».
8. Hver dag er det evaluering og kamprop. Ca 25-30 personer utgjør «kjernen» rundt Kjell Erik. Her snakker vi om teamarbeide som MÅ fungere.
9.Marthe Olsbu går imål og stafettgullet til jentene er et faktum. Kjell Erik kan snart ta av seg headsettet og tørke svetten. Her kan jeg love dere at det går unna!!! 10. Intervjuer er et skue i seg selv. ALLE skal ha ett ord med gullvinnerne.
11. Tilbake på hotellet for å dusje, spise, skifte. Deretter på full fart i drosje til sermoni på Universitetsplassen. Her er det Marcela (Kjell Erik`s samboer) fotograf under VM, Inger Lise og Kjell Erik som passerer Holmenkollbakken. 12. Gullet henger rundt halsen på fire MEGET FORNØYDE vinnere.
13. Jens hadde sørget for gullsko til jentene. OG de passet. Her i tv-studioet til Nrk.

Igår var det ca 18000 tilskuere i den «indre kjernen» av Kollen. Idag ventes det 27000 som er maks av hva de kan ta inn.

Kanskje ett nytt gull til Norge???

PS.Gjengen som er presantert ønsker jentene i FOLLO Hk Damer lykke til mot Ullern i ettermiddag. 1. poeng til og kvalifisering til 1 div. er et faktum. Igår vant stafettjentene. idag vinner dere!!!

MESTRiNG-GLEDE-FELLESKAP med Mennesket i fokus!!

VM i skiskyting Holmenkollen 2016

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s