NÆRVÆRSPROSJEKTET FORTSETTER.

Hei!

To grupper har vært med i NÆRVÆRSPROSJEKTET. Tilbakemeldingene er MEGET positive. Flere av de som har vært med er tilbake i jobb, noen velger kanskje å skifte jobb. OG DE VIL  Jungeltelegrafen går og vi setter igang med en ny gruppe om kort tid.

NÆRVÆRSPROSJEKTET- Eidsberg kommune har i samarbeide med TeamKraft et lavterskeltilbud til ansatte som er i en sykmeldingsfase og trenger motivasjon til å starte i jobb igjen etter fravær.

VIKTiG FOR OSS AT – deltagerene blir sett og hørt – deltagerne blir verdsatt -deltagerne tar egne valg – deltagerne setter egne grenser.

DET HANDLER BL.A OM – å gi muligheter- om å ivareta- om å legge tilrette-om holdninger-motivasjon til å prøve noe nytt.

NÆRVÆRSPROSJEKTET– går over 12 uker – 3 dager i uken – 4 timer pr dag. Pr idag er det Eidsberg, Marker, Trøgstad og Askim som er med.

MÅLET ER – å komme raskere tilbake i jobb – bli motivert til å komme tilbake – motivert til endring – egne aktiviteter med andre – den gode praten.

Vi er hele tiden åpne for forandringer og har alltid med oss » Stien blir til mens vi går». Evalueringer og tilbakemeldinger fra deltageren er derfor grunnleggende.

Det er mange som har behov for en «utstrakt hånd» og kanskje «litt drahjelp» for å komme seg videre. Vi i TeamKraft ser frem til fortsettelsen.

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP – Mennesket i fokus.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s