TeamKraft i samarbeide med DSS, IKT-avdelingen brukerservice.

For noe tid tilbake fikk vi forespørsel fra Departementenes Sikkerhets og Serviceorganisasjon IKT-avdelingen brukerservice om et formøte til samling for deres ansatte.

Møte ble det og samlinger har vi gjennomført. «TeamKraftmodellen» ligger til grunn med teori og praktiske øvelser. OG, det fungerer. De har vært på besøk i Mysen og vi har vært på besøk i deres lokaler i Oslo. Nye samlinger er planlagt for 2016.

Tilbakemeldingene så langt forteller nok engang at de fleste er fornøyd med det som vi i TeamKraft legger opp til:

Jeg tok med meg 4 svært forskjellige kontor til avtalt arbeidssamling hos Teamkraft. Det var ca 45-50 deltagere mellom 19 og 64 år. 4 kontor som leverer svært godt innenfor hver sitt fagfelt. Likevel ønsker vi å videreutvikle oss.
Møte med kurslederne, lokalitetene, gode måltider og gjennomføringen av teamdagene våre, hos Teamkraft, ble en stor suksess. Ca 92 % av deltagerne ønsket at vi som seksjon skulle fortsette dette intern utviklings programmet. Derfor har vi fortsatt vårt samarbeid med Teamkraft inn i 2016.
Vi ønsket et felles verktøy til å utvikle teamarbeidet, noe som parallelt ville gi mulighet for videreutvikling for hver enkelt. Det skulle starte med bevisstgjøringen av den enkelte. Gjennomføringen ble ledet av dyktige instruktører, som klarte å møte gruppene, på en flott måte. Blandingen av teori, praksis, refleksjon, utfordringer og åpen dialog gjorde at det ble en lystbetont dag, med mye latter, hånd i hånd med god og viktig læring. Det var en fornøyd, og tankefull gjeng som satte seg på bussen mot Oslo igjen.

Hva nå !

Jo, vi har fått et enkelt felles verktøy, som vi klarer å bruke i hverdagen, ikke nok, ikke enda, men vi er på vei  Og vi ser fram mot å gå den veien sammen med Teamkraft.

Med vennlig hilsen

Margrethe Alvær
Seksjonssjef
Mobil : +47 489 96 292
IKT-avdelingen/Brukerservice

Norwegian Government Security and Service Organisation (G.S.S.O) Department for Information and Communication Technology

TeamKraft takker så langt for samarbeidet og ser frem til fortsettelsen!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s