EKSTERNE AKTØRER TREKKES INN!

NÆRVÆRSPROSJEKTET

Nærværsprosjektet er et lavterskeltilbud for sykmeldte i egen og lokale kommuner. Pr idag er det Eidsberg, Marker og Trøgstad som er med. «Stien blir til mens vi går» , og vi fortsetter å «tråkke» videre i et meget spennende prosjekt.

Eksterne aktører og fordragholdere trekkes inn. Som med forrige gruppe benyttet vi oss også denne gang av Hege Paulsen, Gestalterapeut, Lene Østenby, Refleksolog og vår nære venn Bjørn Heidenstrøm som vi vel ikke trenger å presentere nærmere.

Etter egne valg ville også denne gruppen «teste seg litt i» i klatretårnet (TeamTower) på garden. Nok engang kommer gleden, latteren og ikke minst mestringsfølelsene frem. En tåre el. to dukker også opp.
Deltagerne i Nærværsprosjektene fortsetter å imponere oss. Takk igjen til alle som bidrar.

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP med Mennesket i fokus!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s