Mysenelvaprosjektet fortjener iKKE DETTE!!

God kveld!

Noen ganger kan det være greit å tie ting ihjel!
Nå velger vi å gå ut med denne kollasjen for å vise at IKKE ALLE gir positiv energi og påfyll til dugnadsgjengen. MEN heldigvis, vi vet at de er få.

Pøbler er det over alt også ved elva. Derfor er det viktig at vi alle jobber for å forebygge at denne type ting ikke skal skje. For noe tid tilbake fikk prosjektet forepørsel fra «Barnas Grenseland» om å sette opp endel stolper med forskjellige spørsmål rettet til de som ferdes ved elva. Kanskje mest for de minste, men også til oss som ikke vet hva (el husker) gjedde, mort og abbor heter på tysk.

Igår fant vi stolper stående på halv tolv med klare avtrykk etter skosåler. Èn lå også flytende i elva, langt fra stedet som den normalt skal stå.

MEN, elvegjengen holder ut. Nå er spørsmål og svar tilbake der de skal være. La oss håpe at dette var første og siste gang.

Undertegnede kan gjerne ta de som har behov for en ekstra utfordring med slag og spark i lære, både i teori og praksis. Vi henger opp en sekk el. to i garasjen og gyver løs på den. DET er mere realt og ikke minst det gir også god trening. Deretter setter vi oss ned og prater litt om konsekvenser, dersom armer og bein brukes feil.  Det vi opplevde igår er helt misforstått.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s