Dugnadene ved elva går sin gang!

God søndag!

Igår stod det 17 oktober 2015 på kalenderen. i fire år har dugnadene pågått ved Mysenelva og de fortsetter.

Vi opplever en nydelig høst hvor naturen viser seg frem fra sin beste side. Billedkollasjen fra gårsdagens dugnad viser Roar på maskinen. Ved fra Orrelunden er kjørt frem. Judith og Eva har etterhvert blitt gode på bål og opprydding både på og langs stien. Ragnar og Gunnar er fortsatt gode venner. Hvor mange fotballkamper de har sammen for Mysen kan være ukas quiz. Noen har det blitt. Rolf og Fritz er som regel alltid på plass når dugnadene pågår.

Utover de nevnte er det mange som bidrar. Vedlikeholdet vil vi ha med oss året igjennom. Flommen kommer igjen, gresset vil gro. Kvist, løv og nedfall gjør sitt til at dugnadsgjengen ikke blir arbeidsledige med det første.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s