NÆRVÆRSPROSJEKTET igang igjen!

Hei!

NÆRVÆRSPROSJEKTET som startet i mai 2015 er igang igjen med nye deltagere. Prosjektet er et samarbeide mellom kommunene Eidsberg, Trøgstad, Marker, NAV Østfold og TeamKraft/Slettevold Gård.

Med meget gode tilbakemeldingeer fra første gruppe er vi som nevnt igang med en ny. Gode og nyttige innspill fra deltagerne er for oss meget viktig, da vi hele tiden har vært ærlige på at «stien må bli til mens vi går». Her må det samarbeides.

Justeringer har vi gjort og flere vil komme. Billedkollasjen viser to av de som garantert vil være med oss videre i prosjeket.

Bjørn kjenner dere fra før. Han er en nær venn og meget god samarbeidspartner med og i TeamKraft. For ca 14 dg siden ble de første bildene av samarbeidet med GOOGLE sluppet i Garganstua på Slettevold. Han brenner for å få folk ut i naturen, på en enkel måte, nær sagt rett utenfor inngangsdøra. Forebygge og folkehelse er kjente stikkord!. Bruk GOOGLE og les mer om Bjørn.

Gestaltterapeut Hege Paulsen har vi ikke hatt så nære relasjoner til. Per «i tårnet» tipset oss. Hege kom på besøk, og det ser ut til at besøkene nok vil bli hyppigere. Her er også tilbameldingene fra deltagerne meget gode og mange.

TeamKraft takker alle som så langt har bidratt og som fortsatt vil være med på å bidra i dette spennende prosjektet.

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP med Mennesket i sentrum.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s