TEAMKRAFT TIL TRYSIL.

God ettermiddag!

Omsorgsbygg Oslo KF skulle ha samling for sine ansatte på Trysil i perioden 8-10.9.15. I den forbindelse var TeamKraft spurt om å bistå med noen aktiviteter første dag.

Vi dro fra Mysen dagen før for å gjøre oss litt kjent i områder som vi ikke hadde vært i tidligere. Park Inn Trysil Mountain Resort ligger flott til med muligheter for noen enhver. For oss i TeamKraft var det enkelt å finne egnede steder ifht. bestillingen som vi hadde fått

Med 13 lag ute i nydelig høstvær klarte vi nok engang å kåre de som var «hakket foran» de andre. Det er mange som legger mye i konkurransen som vi legger opp til. Med en gang ordet konkurranse nevnes skjer det jo noe med de fleste. DET ser vi hver gang, også her.

Billedkollasjen viser hotellet på Trysil. Først en liten seanse inne, før vi beveger oss ut i terrenget for gjennomføring av samarbeidsbanen. Nummererte caps i forskjellige farger ble denne gangen brukt for å «skille lagene».

TeamKraft takker Omsorgsbygg KF v/Per Morten Johansen for to flotte dager på Trysil og ønsker lykke til videre med store og utfordrende oppgaver som venter bedriften.

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP med Mennesket i sentrum

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s