NÆRVÆRSPROSJEKTET tilbake i jobb.

Hei igjen!

Etter henvendelse fra arbeidslivssenteret NAV Indre Østfold og Eidsberg kommune startet TeamKraft «Nærværsprosjektet tilbake i jobb» for noe tid tilbake. I tillegg til vår egen kommune har også Trøgstad og Marker blitt med i samarbeidet

Prosjektet er et lavterskeltilbud hvor «stien blir til mens vi går». Tilbakemeldingene fra første gruppe var meget positive og nå er vi igang med en ny.

At også lokalavisen fattet interesse for oss satte vi stor pris på og artikkelen kom på trykk i Indre Smaalenene Avis tidlig i september.

Billedkollasjen viser gestaltterapeut Hege Paulsen som bidrar med nyttig informasjon. Vår venn Bjørn Heidenstrøm stiller velvillig opp om med sin kunnskap og historier fra både inn og utland. Naturglede og Folkehelse er Bjørn også ivrig opptatt av.
Per «i tårnet» Linnekleppen er èn av fire aktivitetsledere. Her er det kart og kompass som står på timeplanen. Linnekleppen var med første gruppe ett av våre turmål. Lene fortalte sin historie i lokalavisen. Eidsbergs nye HR sjef Ove Jørn Luktvasslimo og Frede var også på plass når Nærværsprosjektet skulle presenteres for avisens lesere.

TeamKraft takker alle som har vært med så langt og ser med spenning frem mot fortsettelsen.

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP med Mennesket i sentrum.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s