HELLERUD VG.SKOLE PÅ BESØK IGJEN. DAG 1

Hellerud Vg. Skole fra Oslo og TeamKraft har igjennom flere år utviklet et godt og nært samarbeide.

Arnfinn Stautland skal ha mye av æren for at dette i det hele tatt ble noe av. Fra Elvebakken vg.skole til nevnte Hellerud er vel rett ut sagt to ytterpunkter når det gjelder skoler. Arnfinn hoppet av den første for å være med på å «rette opp» skolen på Tveita. Han har flere og gode kolleger med seg. Med mange elever med utenlands opprinnelse og stort frafall igjennom skoleårene krever det mye hardt og målrettet arbeide fra flere.

At de er på rett veg er det ingen tvil om. De ligger ikke lengre nederst på «rangstigen», noe som viser at det virkelig nytter.

Vi i TeamKraft bistår med diverse øvelser og samtaler som naturlig dukker opp igjennom dagene hvor førstetrinnselevene er på besøk. Når torsdagen er historie har vi vært inn imot ca 220 elever fra skolen.

Gry og hennes crew sørger for god mat og god service på Restaurant Fortet. Tilbakemeldingene fra både elever og personellet som er med er kun positive.

Imorgen er det en ny dag med nye elever. TeamKraft ser frem til et fortsatt godt samarbeide med dere på Hellerud Vidregående skole og takker for nok en flott dag på Høitorp Fort.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s