Marthe 25 år!

Lørdagen ble avsluttet med feiring av Marthes 25 års dag.

Nye øvelser og test av «grenser» for noen. En liten tur i TeamTower for de som ønsket før laginndeling og «enkle» styrkekonkurranser.

Marthe er en av flere som bistår når TeamKraft har grupper på besøk. På lørdag hjalp hun til med å sikre fok i tårnet før det bar inn på laget for tautrekking, kulekast, ballongstafett og avsluttende «armbrotning».

Håndbak er populært. Marthe måtte til pers mot Tonje Midtfjeld i finalen. Et klart tap for ei jente som er vant til å trene hest for sin far Per Oleg «Steinlager» Midtfjeld. Bland gutta var det Lars Kristian Gustavsen som «la ned» Anders fra Tjøme på en enkel måte. Det er mye styrke i Indre Østfold!! Etter dusj og badstu var det fest og god stemning i lavvoen på Slettevold.

Gratulerer nok engang til vår datter Marthe og takk til alle som stillte opp denne lørdagen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s