Bjørn dukker stadig opp!

Vår venn Bjørn Heidenstrøm er stadig på besøk hos oss på Slettevold. Lørdag kom han og datter Elisabeth innom etter at de hadde vært noen timer i Trømborgfjella.

Elisabeth er tilbake etter 3 års studier i USA. Nå er hun en god medhjelper ifht. markedsføring og på de sosiale medier. Den unge «damen» har mye «på lager».

For de som ønsket var det annonsert oppmøte både på Dynjan på formiddagen og ved Sandbo/Mysenelva på ettermiddagen. Med flere arrangement og nydelig vær i distriktet var det ikke så store forhåpninger ifht. hvor mange som ville dukke opp, men noen kom.

Billedkollasjen viser Elisabeth opp i TeamTower for andre gang. Også denne gang bar det til topps. Glenn Thomas var på plass ved Sanbo med sitt kamera. Èn ny bruker av padlebrett kan vi nok garantert si at det ble denne nydelige lørdagskvelden i og ved Mysenelva.
Som vi ser en alltid like blid Bjørn på sitt padlebrett. Med dette besitter han fortsatt verdensrekorden i SUP/distanse (stand up padling) med sine 333 mil. Fra Basel til Svartehavet er en tur som ikke anbefales. Men Mysenelva kan dere teste ut. Bjørn kommer garantert tilbake for å vise hvordan dette gjøres.

TeamKraft ønsker dere begge lykke til videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s