TeamKraft reiser ut!

KSB NORGE AS besøkte oss på Mysen i begynnlsen av jaunuar da. Nå hadde de bedt om en oppfølging på noe av det som ble gjennomført under deres todagers samling siammen med oss i TeamKraft.

TeamKraftmodellen med «adferdsfargene» var da som nå hovedtemaet. (viser her til våre nettsider http://www.teamkraft.no)

I Januar hadde vi «hyret inn» Are Høidal som foredragsholder. Are har igjennom over 30 år i Kriminalomsorgen opparbeidet seg lang og god erfaring med lederansvar både for Oslo Kretsfengsel og Halden fengsel. Kongens fortjenestemedalje fikk han for jobben som har vært gjort høsten 2014.

KSB NORGE AS er ett tyskeid selskap med egen avdeling i Ski. Ikke alle fikk vært med på første samling. Dagen i juni ble derfor brukt til gjennomgang av «adferdsfargene» med «de nye» frem til lunsj. Etter lunsj var det noe repetisjon og oppfølgingssamtaler med hele ledergruppen.

Statlige, kommunale el privateide bedrifter, det handler hele tiden om mennesker. Her kan vi trekke erfaringer fra hverandre. 24 timers mennesket blir oftere og oftere et tema. Krav som stilles til hver og en av oss på hjemmebanen, på jobb og på fritiden. Utgangspunktet er å begynne med seg selv. Deretter kreves det mye fra hver og en med tanke på å bygge gode team og kulturer. Repetisjon og oppfølging er stikkord som kan nevnes.

TeamKraft ønsker KSB NORGE AS lykke til videre og takker så lang for to innholdsrike samlinger på Mysen og nå sist i Ski.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s