Skjellfoss Psykiatriske Senter med gledelig tilbakemelding

Hei!

Etter to samlinger med ansatte fra Skjellfoss Psykiatriske Senter i Hobøl kom tilbakemeldingen. Her foreligger den i sin helhet:

Skjelfoss Psykiatriske senter besøkte Slettevold gård

Vi på Skjelfoss jaktet på det rette tilbudet for oss. Vi ønsket å finne et tilbud som skulle «forebygge sykefravær», bygge samhold og skape en opplevelse sammen litt utenom hverdagen vi går i til vanlig.

En kombinasjon av tilfeldigheter, jungeltelegrafer og et godt rykte førte til at vi endte opp med å bestille to dager hos Teamkraft. I forberedelsesmøtet vi hadde informerte vi om oss selv, om vår historie og hva vi mente vi trengte til vår personalgruppe. Fra første møte har vi blitt møtt med respekt, nysgjerrighet og interesse for oss og vår hverdag.

Vi stilte på Slettevold gård med en personalgruppe som er vant til et tett samarbeid i arbeidshverdagen. De ansatte har jobbet lenge sammen, og er vant til å stå sammen i en arbeidshverdag proppet med spennende utfordringer.

I vår innføring i adferdsfarger fikk vi et nytt perspektiv med oss i hverdagen. Ved å bli minnet på at vi er forskjellige fikk vi en bevisstgjøring rundt egen person og økt forståelse for våre kollegaers roller i et teamarbeid. Etter disse dagene har dette stadig vært et tema, og vi ser at oppmerksomhet og bevissthet rundt våre ulikheter er en verdifull kunnskap å sitte med.

I praktiske oppgaver og teamarbeid fikk vi mulighet til å reflektere over egen og andres roller i ulike situasjoner som krever mye samarbeid. Vi ble utfordret i ulike oppgaver og situasjoner, og konkurranseelementet sikrer solid innsats. Vi opplevde også å bli kjent med hverandre på en annen måte enn vi klarer i hverdagen.

Vi opplevde et solid og godt opplegg hos Teamkraft, med dyktige instruktører, spennende utfordringer i lokaler som skapte trygghet og gode rammer rundt øvelser og oppgaver.

Takk for oss fra Skjelfoss Psykiatriske senter!
Med vennlig hilsen
Stig Olsen
Fagkoordinator/Konstituert direktør

Dir. 69 92 41 69
stig.olsen@skjelfosspsyksenter.no

SKJELFOSS PSYKIATRISKE SENTER
Bråteveien 31
1827 Hobøl
Tlf 69 92 41 50
firmapost@skjelfosspsyksenter.no
skjelfosspsykiatriske.no

TeamKraft takker Skjellfoss Psykiatriske Senter for godt samarbeide og ønsker lykke til videre med en spennende, krevende og samfunnsnyttig jobb.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s