Skjellfoss Psykiatriske Senter gruppe nr. to

Hei!

Uken etter at gruppe èn med ansatte fra Skjellfoss Psykiatriske Senter hadde vært på besøk var det klart for gruppe nr. to.

Opplegget er rimelig likt med innføring i Adferdsfargene, noen spørsmål og teoretiske gruppeoppgaver. God tid til lunsj og «mingling» før vi går over til praktiske øvelser.

Igjen tyder det på at gruppen er fornøyd. Tilbakemeldinger som gis under evalueringen sier sitt. TeamKraft tar imot på «godt og vondt».

Å jobbe med mennesker krever mye av hver og èn og behovet for denne type yrker blir IKKE mindre i tiden som kommer. Å ha samlinger hvor det trenes på å bygge gode team, gode kulturer er derfor viktig. Tenk dere å ha  mennesker som gir «påfyll» kontra mennesker som  «tapper» på arbeidsplassen. Skjellfoss jobber for det første.

Billedkollasjen viser noen bilder fra samlingen på Slettevold Gård. Nå er det snart tid for en grundigere evaluering med senteret i Hobøl. Hverdagen fanger oss raskt inn igjen og erfaringsmessig er det greit å vente noen dager før en endelig oppsummering finner sted.

Vi kommer tilbake!

Mestring-glede-felleskap med Mennesket i sentrum!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s