HK EIDSBERG JENTER 2001 på besøk.

Mandag 13.4 hadde vi besøk fra HK EIDSBERG Jenter 2001. Gry Kvithyll har i lengre tid vært i kontakt med oss ifht. en liten samling med jentene.

Når vi har ungdomsgrupper på besøk ber vi om noe tid til litt informasjon omkring forskjellige temaer innen forebyggende arbeide. Som tidligere benytter vi Lions Quest og Poliitiets forebyggende skoleperm. I tillegg er vi rimelig oppdatert på andre og alvorlige temaer som opptar oss i dagens samfunn og som det er viktig å snakke med ungdommen om.
Hvordan vi samarbeider og kommuniserer med hverandre kommer vi selvfølgelig innom før de praktiske øvelsene gjennomføres. Mandag avsluttet vi med en klatretur i TeamTower for de som ønsket det.

Ca klokken 2030 var vi ferdig med evaluering og oppsummering ifht. samlingen. OG IGJEN nye og gode tilbakemeldinger tikket inn samme kveld

J2001 har i dag hatt en super sesong avslutning hos TeamKraft Sør på Slettevold gård. Her var forebyggende arbeid, samarbeid, håndball og å utfordre seg selv blandet på en suveren måte. Tusen takk til Ingar & Co for et supert opplegg.

Billedbloggen viser bl.a jentene «lutter øre» i møterommet.  Her med Åge i aksjon.  Mathias og Daniel hjelper til med øvelser og foto, isammen med Ole og undertegnede. Jørn Kvithyll sørget også for flotte bilder av jentene underveis.  Foto og film vet Jørn mye om!!

TeamKraft takker for hyggelige timer isammen med flotte ungdommer og deres gode og seriøse trener/støtteapparat. LYKKE TIL VIDERE!

1 tanke om “HK EIDSBERG JENTER 2001 på besøk.

  1. HK Eidsberg - Jørn Kvithyll

    Flere bilder fra en flott kveld finner dere på:

    J2001 har i dag hatt en super sesong avslutning hos TeamKraft Sør på Slettevold gård. Her var forebyggende arbeid,…

    Posted by HK Eidsberg on Monday, April 13, 2015

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s