Nytt forsøk. Et godt foredrag!!

Hei igjen!

Hva er et godt foredrag? Svaret lar vi stå åpent.

Flere av oss har igjennom årenes løp hørt mange foredrag. På Slettevold Gård/TeamKraft har vi hatt flere foredragsholdere på besøk og vi har vært heldig å få være med ut for å høre på både kjente og ukjente «størrelser».

I dagens blogg vil jeg trekke frem tre som fremstår med meget viktig og nyttig informasjon. To av dem kjenner jeg godt fra før og den tredje fikk jeg lov til å hilse på etter at deler av hennes historie var fortalt Og for en historie.

Damene først gutter: Safia Abdi Haase fikk sist fredag utdelt St Olavs Orden av høyeste rang for sin mangeårige og utrettelige kamp i arbeidet mot vold mot kvinner. Dagen før audiensen hos Kongen var hun i Filadelfia på Mysen. Et foredrag som så mange mange flere bør få høre.

Anders Snortheimsmoen har så smått begynnt «å slippe» deler av sin «reise» i politiet. 32 år på Beredskapstroppen med de siste 11 som leder. Her fra et foredrag forrige onsdag på Lysaker utenfor Oslo.

Erik Andersen kjenner noen av dere fra tidligere blogger. Forrige mandag var han på plass i aulaen på Eidsberg Ungdomsskole. Mysen idrettspark var temaet. Viktigheten av forebyggende arbeide, positive mennesker og samarbeide kan Erik MYE om. Det kommer også klart frem i det han formidler.

Erik og Anders vil dere høre mer om i tiden fremover. Safia Abdi Haase skal vi sørge for å be inn når anledningen byr seg.

Fellesnevner for disse tre er: usminket og ikke minst fra «grasrota».

Mestring-Glede-Felleskap med Mennesket i sentrum!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s