Fra Ski-Vm til Skiskytter-Vm

Hei!

Nok engang har vi fått oppleve en folkefest hvor Kjell Erik får masse gode tilbakemeldinger for sin jobb som speaker. Og det med rette. Linn. Linda og datter Marthe fra Follo Hk-damer, kompis Arnstein og undertegnede kom til Falun fredag morgen og landet på Mysen» søndag kveld» etter tre fantastiske dager hos våre naboer i Sverige.

Ved flere anledninger har «gjengen» i TeamKraft fått være med Kjell Erik og hans nære kollega /producer Erik Martinsen. Før Ski-Vm var det Kollen og prøve Vm i skiskyting. Her var også Per Ola Holden, Jens Aas og Sigmund Vister med i teamet. I Falun var det andre som «var inne» men Kjell Erik fører som alltid ann med sine fantastiske egenskaper som speaker.

Ute blandt publiken hørte vi kun ros for jobben som ble gjort ifra speakerboksen. Arnstein, Linn og Linda var med for første gang og var også mektig imponerte.

Nå er Falun Vm over. Kjell Erik fikk to «små dager» hjemme for vask av klær før kursen ble satt til Finland og Vm i skiskyting. Imorgen er det igang igjen med nye øvelser, et nytt crew og utdeling av nye medaljer.

Billedkollasjen viser Kjell Erik og Erik fra boksen i Kollen under prøve-Vm i skiskyting for ca 3 uker siden. Vi fikk selv oppleve utøverne «tett på» ved flere anledninger i Falun. Dagene er lange for Kjell Erik og «de rundt» Samboer og fotograf Marcela er med så ofte hun kan. Fredag kveld (etter seierssermoni) var det samling på hotellet hvor Kjell Erik, Marcela og Erik hadde fått plass. Rett ut på gulvet og inntil en vegg er som vi ser godt nok. Det enkle er ofte det beste!!

Vi i TeamKraft ønsker Kjell Erik m/crew lykke til videre ,nå først i Finland og deretter under andre og store arrangementer som vi vet han vil «styre» med sin stemme.

Mestring-Glede-Felleskap med Mennesket i sentrum.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s