FOLLO HK-Damer ute blandt de yngre!

Hei!

Hk.Eidsberg arrangerer i disse dager håndballskole for aldersbestemte lag, gutter og jenter i Eidsberghallen.

I den anledning ble for noe tid tilbake FOlLO HK Damer spurt om de ikke kunne bistå èn av dagene. Igår var fire av våre på plass v. Frida, Linn, Ida og Marthe. At jentene var populære er det ingen tvil om. Etter endt økt var det autografer som skulle skrives iog ikke minst en stor takk fra arrangørene av skolen.
Samarbeidet i vår region er og blir viktigere og viktigere. Det er nok av ungdommer som «faller ifra» i altfor tidlig alder. Her MÅ det samarbeides på tvers av klubber og idretter. Positive arenaer må skapes.

Selv var vi med på å arrangere håndballskole i 9 år. Vi snakker stadig med flere som var med den gang (1999-2007). Bare positivitet kommer frem.

Derfor all ære til de som arrangerer denne type opplegg for våre unger og ungdommer. FOREBYGGENDE ARBEIDE er viktig kjære venner. Det er jo det vi egentlig snakker om!!

Billedkollasjen viser bl.a vår tidligere keeperstjerne Mimmi Slevigen Kopperud i full gang med å instruere Follo-damene. God oppvarming, skytetrening, uttøyning og «den gode praten» hører med på en håndballskole.
Et lagbilde med ca 90 unger og «våre fire» foran var populært.

TeamKraft ønsker HK Eidsberg håndball og FOLLO-HK-Damer lykke til videre både på banen (e) og med deres viktige arbeide.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s