Erfaring ER viktig!!!

Hei igjen!

I TeamKraft har vi igjennom årenes løp hatt mange foredragsholdere på besøk.

Med vår kjennskap til yrker hvor jobben må gjøres «ute i felten» Med vår kjennskap til viktigheten av forebyggende arbeide kan vi etter mange år gå ut å formidle dette igjennom godt voksne mennesker som har «stått i det» i en årrekke. Hva som står i pressen, er så sin sak. Hva som er virkligheten kan være en helt annen.

Bjørn Heidenstrøm. En «fargeklatt» av de sjeldne. Mangeårig elitespiller i fotball. En «liten sykkeltur» til fotball-vm i 2010 med «The Shirt». Relasjonsbygger og meget dyktig på å knytte kontakt både på «tvers av» landegrenser, språk og hudfarge. Les mer om Bjørn på hans nettsider http://www.bjornheidenstrom.com, theshirt.no

Erik Andersen. Med lang erfaring fra politiets forebyggende tjenester Fox Grønland i Oslo.(ca 35 år). Med lang erfaring imellom stengene på håndballbanen, på elite og landslagsnivå. Mange år som hjelpetrener for vårt herrelandslag i samme sport.
En realsjonsbygger med en litt annen tilnærming enn Bjørn. Forebygge, forebygge og atter forebygge ligger Erik`s hjerte meget nært. Det handler om mennesker. Gammel som ung, uansett hudfarge.

Are Høidal. Mange og lange samtaler igjennom flere tiår har det blitt med en god og nær venn av oss på Slettevold Gård/TeamKraft. Når Are ble tildelt Kongens fortjenestemedalje ifjor høst forsto vi raskt hvorfor. Ingen i Kriminalomsorgen har blitt tildelt denne tidligere. Nå har Are flere foredrag som «går rett hjem» i vårt konsept. Kriminalomsorg angår nær sagt de fleste. Å stå i det til daglig krever sitt. Inn og utland kjenner etterhvert både til Halden fengsel og Are`s tanker. Presse og media er så sin sak. Are forteller «fra hjertet», med sannhet og erfaring. Les litt om Halden fengsel her: http://www.haldenfengsel.no

OG vi har flere på lager. Ikke mange, men de som vi vet besitter gode og sanne historier fra virkligheten.

Følg med. 2015 et spennende år!!!

Mestring-Glede og Felleskap med mennesket i sentrum.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s